SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Munt-Online
Nationale Omwissel-Actie 2021
Anton Geesink Vijfje - Nederlandse Herdenkingsmunt
Anton Geesink Vijfje
Anton Geesink Vijfje
Wettig Nederlands Betaalmiddel Officiële uitgifte Maximaal 2021 beschikbaar Nationale-Omwisselactie

Ja, ik maak gebruik van de Nationale Omwisselactie van het Anton Geesink Vijfje

Nieuwe Nederlandse Herdenkingsmunt 2021: ‘Anton Geesink Vijfje”

Het Ministerie van Financiën heeft de officiële uitgifte aangekondigd van de nieuwste Nederlandse 5 Euro herdenkingsmunt ter ere van Anton Geesink. Deze Utrechtse sportman won in 1964 in Tokio als eerste niet-Japanner olympisch goud bij het judo. Dit jaar worden de Olympische Spelen opnieuw in de Japanse hoofdstad gehouden, wat een mooie aanleiding is om dit nationale sporticoon te gedenken met een munt. Deze verzilverde € 5 wordt geslagen in een beperkte oplage.

Maximaal 2021 exemplaren kunnen gratis worden omgewisseld

De verwachting is dat ook dit keer de vraag van verzamelaars groter zal zijn dan het aanbod. Om die reden is er nu een laatste mogelijkheid voor een omwisseling zonder kosten! Maximaal 2021 Nederlandse huishoudens kunnen in het bezit komen van deze streng gelimiteerde herdenkingsmunt tegen de omwisselprijs.

100% risicoloos

Uw bestelling van deze speciale herdenkingsmunt is 100% zonder enig risico. Deze bijzondere € 5,- is wettig betaalmiddel in Nederland. Hiernaast heeft u ook nog eens onze speciale 100% tevreden, of anders geld terug garantie.

Specificaties Anton Geesink Vijfje

Betreft
Nationale-Omwisselactie 5 Euro voor 5 Euro
Munt
5 Euro herdenkingsmunt, wettig Nederlands betaalmiddel
Metaal
Verzilverd
Nominale waarde
€ 5,-
Kwaliteit
Uncirculated
Levering
vanaf 26 juni a.s.
Limitering
max. 1 gratis omwisseling per huisadres
Anton Geesink Vijfje Waarde
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.